Etusivu
Ajan­koh­tais­ta
» Vuosi 2022
» Vuosi 2021
» Vuosi 2020
» Vuosi 2019
» Vuosi 2015
» Vuosi 2014
» Vuosi 2013
Ajankohtaista > Vuosi 2013 > Merikarvianjoen uudet internetsivut julkaistiin
« Edellinen | Seuraava »

Merikarvianjoen uudet internetsivut julkaistiin

Julkaistu 3.1.2013, päivitetty 4.1.2013
Suosittuna kalastuskohteena tunnetun Merikarvianjoen uusi internetsivusto avattiin tammikuussa. Sivusto palvelee kävijöitä monipuolisesti ja tarjoaa kattavan tietopaketin kaikille joesta ja kalastamisesta kiinnostuneille.

Sivustolta löytyvät tiedot niin kalastus- ja lupamaksuista, säännöistä kuin joen koskista ja kalastostakin. Kalastusmatkaa joelle suunnitteleville sivusto tarjoaa tarkat kartat alueesta sekä linkitykset paikallisään, vesitilanteen ja majoituspalveluiden selaamiseen. Yksi sivuston mielenkiintoisimmista osioista on saalispäiväkirja, jonne kalastajat voivat lähettää perustietoja sekä valokuvia joelta saamastaan saaliista. Saalisilmotukset julkaistaan ylläpidon tarkastuksen jälkeen muiden kalastajien selattavaksi.

Merikarvianjoen sivustolle tullaan lisäämään reaaliaikaista videokuvaa joesta, kunhan nettikamerat on asennettu paikalleen. Tämän lisäksi kävijät saavat mahdollisuuden katsella jokea taivaalta käsin kuvatun videomateriaalin avulla. Tällä hetkellä sivusto on toteutettu suomen kielellä, mutta perustiedot tullaan lisäämään myös englanniksi ja venäjäksi.

Päivitetty 4.1.2013 - Tulostettava versio -
Merikarvianjoki
Niin lähellä, mutta niin kaukana arjesta.
www.merikarvianjoki.fi
Marianne Hakala, toiminnanjohtaja
marianne.hakala@merikarvianjoki.fi
GSM 044 724 6440
   

Merikarvian kalastusmatkailun kehittämis- ja markkinointihanke
2011-2013 • Euroopan Unionin osarahoittama hanke

Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations OyLisätietoa evästekäytännöstä