Tämä sivu on tulostettu Merikarvianjoen internetsivuilta (www.merikarvianjoki.fi)Etusivu > Ajankohtaista > Vuosi 2015 > Kauden avauksen perinteinen kalastuskilpailu Merikarvianjoki-päivänä 27.4.2019 klo 12-18

Kauden avauksen perinteinen kalastuskilpailu Merikarvianjoki-päivänä 27.4.2019 klo 12-18

Kauden avauksen perinteinen, kaikille avoin kalastuskilpailu 2019
Merikarvianjoen kauden avauksen perinteinen kalastuskisa järjestetään Merikarvianjoki-päivänä, lauantaina 27.4.2019 klo 12-18.

Kilpailualueena on koko joki, poisluettuna Holmankosken alue. Holmankosken alue Antintien sillasta Eumerin privaattialueelle asti on suljettu yleiseltä kalastukselta tiistai-illasta alkaen lauantain tapahtuman loppumiseen saakka (ti 23.4. klo 18- la 27.4. klo 17 asti), sillä alueella järjestetään Merikarvianjoki-päivän julkkisten kalastuskisa.

Muut kosket on rauhoitettu kalastukselta ennen kalastuskilpailua pe 26.4. yöstä klo 00 – la 27.4. klo 12. Eli koko perjantain saa vielä kalastaa, mutta vuorokauden vaihtuessa lauantain puolelle, koko joki on rauhoitettu kalastuskilpailun alkuun saakka.

Kalastuskisa ratkaistaan kalan mitan perusteella. Todisteena käytetään kuvaa. Pisin kirjolohi voittaa ja kolme parasta palkitaan. Mittanauha on oltava näkyvillä kuvassa ja selkeästi tulkittavissa. Mitan voi noutaa Merikarvianjoen Kalakierroksen pisteeltä tapahtuma-alueelta ennen kisan alkua.

Kalastuskilpailuun osallistut ostamalla kalastusluvan. Avajaispäivälle ei myydä neljän tunnin lupia, mutta vuosiluvalla voit kalastaa. Alle 18-vuotiaat saavat kalastaa ilmaiseksi, mutta ilmainen kalastuslupa tulee noutaa Merikarvianjoen Kalakierroksen osastolta Merikarvianjoki-päivän tapahtuma-alueelta. Kiintiönä on yksi kirjolohi.

Kilpailuun osallistut lähettämällä saaliskuvasi, jossa mittanauha ja kalan pituus on näkyvillä sekä yhteystietosi tekstiviestitse tai Whatsappilla numeroon 044 724 6440 tai sähköpostilla osoitteeseen marianne.hakala@merikarvianjoki.fi ennen kisan päättymistä klo 18. Voit myös tulla mittauttamaan kalasi tapahtuma-alueelle Merikarvianjoen Kalakierroksen pisteelle. Kolme pisintä kirjolohta saanutta palkitaan ja kaikkien kisaan osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta.

Jos sinulla on kysyttävää kilpailuista tai sen säännöistä, ota yhteyttä 044 724 5440 tai marianne.hakala@merikarvianjoki.fi.
 Merikarvianjoki • Toiminnanjohtaja Marianne Hakala • Puh. 040 831 5998